K.A.Collection

Bak K.A.Collection står Kersti Abrahamsen - designer med røtter i Bergen, nå bosatt på Nesodden hvor hun har tegnet kolleksjoner siden 1984. Hun begynte det hele med å strikke sin egen design, først for hånd og deretter på maskin. Plaggene ble solgt til venner og bekjente, men kundegruppen vokste stadig. Snart hadde hun butikk på Nesodden og 5 ansatte som strikket designene hennes på heltid. Drivkraften var gleden i å leke med farger og skape tidløs design med det lille ekstra.

Etter noen år ble Kersti ansatt som sjefsdesigner hos Via Milano. Strikkemaskinen ble pakket til side, og Kersti fokuserte 100% på design, noe som resulterte i flere kolleksjoner og merker for Via Milano i både inn- og utland gjennom 10 år.

I 1999 var tiden inne for å starte eget, og K.A.Collection ble etablert. Med den opprinnelige drømmen om å jobbe med farger og modeller, den unike tekniske strikkekompetansen hun hadde opparbeidet seg gjennom årene, samt sin sans for kvalitet, gikk hun i gang ved tegnebordet. I samarbeid med leverandører Kersti hadde jobbet med i flere år, ble K.A.Collection's første kolleksjon presentert i februar 2000. 

K.A.Collection er en tidløs kolleksjon som appellerer til kvinner i alle aldre, fra 20 til 80 år. Plaggene har det lille ekstra - nettopp det som skiller dem fra plagg man finner mange andre steder. Snitt, kvalitet og mønstere er alle utviklet med tanke på en og samme ting - at de skal få kvinner til å føle seg flotte! Farger har en sentral rolle og kolleksjonen er bygd opp slik at plaggene enkelt kan mikses og matches, både med tanke på kvalitet og farge. Vi jobber med de samme leverandørene som i flere år har møtt Kersti's strenge krav til kvalitet og teknikk - og som norsk klesdesign seg hør og bør, er selvfølgelig kolleksjonen tilpasset nordisk hud og kropp, og ikke minst klima.